VARFÖR BOKA MED OSS?

Garanterat bästa pris Exclusiva erbjudanden Centralt Läge Fantastisk kundservice Fritt Wi-Fi

Bekvämligheter

Beläget i ett renoverat italienskt palats från 1800-talet, ligger Hotell Artorius Rom is endowed with luxurious features that create an ambience of class and attention to detail. Rummen kan antingen fås som dubbelrum eller trippelrum och samtliga är utrustade med:

Läge

Hotell Artorius Rom är beläget i hjärtat av ett av Roms allra äldsta distrikt - Monti. Du kommer att finna dig själv omgiven av atmosfören i ‘Suburra’ vilken i antiken var ett populärt område med dåligt anseende och enligt historien Julius Ceasars födelseplats.

Onlinebokning

Besök vår Bokningssida online för att göra en säker direktbokning för att få bästa tillgängliga pris här på vår officiella sida. Specialerbjudanden för att se våra periodiska erbjudanden för att ta del av de senaste rabatterna och erbjudande.

Välkommen till
Hotell Artorius Rom!

welcome

Hotell Artorius Rom är ett 2-stjärningt hotell i hjärtat av Rom som erbjuder bra valuta för pengarna och ligger mycket nära Colloseum, Forum Romanum samt det trendiga området Monti. Familjedrivna Hotell Artorius iär berömt för sin höga kvalitet och trenvliga, välkmomnande personal.

2Stjärnigt Hotell
10 Gästrum
24 timmars Reception

NYHETSBREV & ERBJUDANDEN

Gå med i vår e-postlista för att få din exklusiva rabattkod Omedelbart och hållas aktuell med våra billiga fynd raster!

uparrow